• Son Güncelleme : 24.05.2020 10:38
  • Haber Giriş : 28.05.2020 16:09
  • Etkinlik : 27.05.2020

Remzi Çolak 11. İnternet Satranç Turnuvası

İstanbul Barosu Satranç Grubu’nun, 27 Mayıs 2020 tarihinde düzenlediği 11. İnternet Satranç Turnuvası, İstanbul Barosu’nun hemen hemen her turnuvasına şehir dışından gelerek katılan, 1975 yılında Hukuk Fakültesi öğrenimine başlayan tecrübeli hukukçu Remzi Çolak’a ithafen İstanbul Barosu Remzi Çolak 11. İnternet Satranç Turnuvası adıyla düzenlendi.

İstanbul Barosu’nun yanı sıra Ankara Barosu, Antalya Barosu, Balıkesir Barosu, Batman Barosu, Diyarbakır Barosu, Edirne Barosu, Gaziantep Barosu ve Kayseri Barosu olmak üzere toplam 9 Baro’dan hukukçuların katılımıyla oynandı. Turnuvada ilk 10 sıra şu şekilde oluştu:

1- Av. Ferit Öztekin (Diyarbakır Barosu)
  2- Av. Ahmet Öztekin (Batman Barosu)
  3- Av. Serhan Sertip Uluer (Antalya Barosu)
  4- Av. Ünsal Candemir (İstanbul Barosu)
  5- Stj. Av. Yiğit Gürses (İstanbul Barosu)
  6- Av. Olcay Mumcu (İstanbul Barosu)
  7- Av. İbrahim Gül (Ankara Barosu)
  8- Av. Kemal Budak (İstanbul Barosu)
  9- Av. Atakan Karataş (İstanbul Barosu)
10- Av. Fatih Kaya (İstanbul Barosu)

Bu süreçte devam edecek internet turnuvalarından haberdar olmak ve katılmak isteyen Avukat, Stajyer Avukat, Hakim, Savcı, Noter, Hukuk Fakültesi mezunları ve öğrencileri, İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Genel Sekreteri Av. Tutku Dinçer'e 0533 735 56 07 numaralı telefondan ulaşabilirler.